EEN HOUTEN DAKTERRAS MET DAKTERRAS HEKWERK

Het houten dakterras bestaat uit planken die op houten regels zijn gemonteerd. Het dakterras hout dat we gebruiken is van een houtsoort die u uit onze collectie heeft kunnen kiezen. We leggen deze met een afstand van 4 mm van elkaar om het werken van het hout mogelijk te maken. De onder regels zijn van duurzaam hardhout vanwege de kwaliteit. Deze regels liggen op tegeldragers die de bestaande dakbedekking beschermen. Het dakterras wordt zoveel mogelijk waterpas gelegd met behulp van hout of kunststof stelvoeten.

Voor onze terrassen maken wij gebruik van verschillende houtsoorten. Zoals Cumaru, Piquia marfim, muiricatiara, en naaldhooutsoorten die zowel puur als veredeld gebruikt worden.
U heeft hiermee een ruime keuze in kwaliteit en prijs. Vraag bij ons naar de voorbeelden en informatie.

Wij werken met FSC gecertificeerde houtsoorten. ‘Duurzaam geproduceerd’ en ‘verantwoord bosbeheer’ zijn hierbij de kernbegrippen. Wij vertellen hier graag meer over.

Het hekwerk dakterras

Zoekt u naar hekwerk dakterras hout of houten dakterras hekwerk? In onze werkplaats maken we dakterras hekwerk van maximaal 150cm lang en de voorgeschreven hoogte. Deze worden tussen stalen stripbalusters gemonteerd met RVS bouten en moeren. De balusters worden met 4 bouten aan het terras vast gemaakt. Waar nodig worden ter plaatse de maten van de hekken aan het terras aangepast. Over de hekken en balusters wordt als laatste een stevige leuning gemonteerd van hetzelfde materiaal als het dek.

U kunt ook kiezen voor een aluminium dakterras hek. Deze kan in een kleur gespoten worden en afgewerkt met een houten leuning.
Om op het dakterras te kunnen komen moet er een doorgang en een trap worden gemaakt.
Zowel in een betonnen als in een houten dak kan een gat worden gezaagd.
Op het dak kan een huisje of een speciaal dakluik dakterras worden geplaatst.

Meer weten over dakterras hek, een dakluik dakterras of over een veranda op dakterras? Wij beantwoorden graag uw vragen over een hek dakterras of over andere aan het dakterras gerelateerde vragen.

fsc hout

© Copyright - De Dakterrassenfabriek