DAKTERRAS AANLEGGEN

Dakterras aanleggen? Dakterrassen laten aanleggen? De Dakterrassenfabriek zal er alles aan doen om u te helpen uw terras te realiseren, helemaal zoals u dat zelf wilt!
Wij kunnen daarbij het gehele traject van dakterras aanleg voor u uit handen nemen; vanaf een eventueel benodigde vergunning (dit is verplicht voor aanleg dakterras) tot en met een kant en klare oplevering. De Dakterrassenfabriek is specialist dakterrassen aanleggen! Lees hieronder verder over aanleggen dakterras.

Voor het aanleggen van een dakterras in Amsterdam en andere steden, is een omgevingsvergunning nodig.
Het aanvragen van de vergunning bestaat uit een aantal onderdelen en kan digitaal worden afgehandeld.
Er worden tekeningen gemaakt van het pand en het terras. Daarbij wordt een constructieberekening gemaakt om te laten zien dat aan de eisen kan worden voldaan die gelden voor de belastbaarheid van het terras en het dak. Samen met foto’s en het aanvraagformulier wordt de vergunningaanvraag ingediend bij de gemeente.

Voor het aanleggen van een balkon vlonder is geen vergunning nodig. Ook het houten balkonhek, of een bestaand dakterras vervangen, vereist geen toestemming van de gemeente.

Kosten van dakterras aanleggen? De kosten voor dakterrassen laten aanleggen verschillen per situatie. Wat zijn de afmetingen? Waar moet het terras geplaatst worden en welk materiaal wordt er gebruikt? Wat zijn de voorbereidingen die er getroffen moeten worden bij aanleg dakterrassen? Enzovoort….

Dankzij onze ruime ervaring in het maken van kwalitatief hoogwaardige houten dakterrassen, houten tuinterrassen en houten buitenvloeren, kunnen wij uw droom realiseren tegen een scherpe prijs. De kwaliteit staat daarbij bij al onze projecten voorop.

U bent op zoek naar een dakterras op maat. Een houten terras waar u jarenlang plezier van heeft zonder dat u er al te veel naar hoeft om te kijken. Dat is heel goed mogelijk voor een redelijke prijs. Wij vinden dat een dakterras in verschillende prijsklassen mogelijk moet zijn. Omdat wij verschillende houtsoorten kunnen leveren, hebben wij ook verschillende prijzen. Of u nu weinig wilt uitgeven aan uw terras, of u heeft een duurdere smaak, bij ons kunt u terecht.

Wij werken uitsluitend met goede materialen en een project is voor ons pas succesvol afgerond als u tevreden bent met het eindresultaat. Wilt u een dakterras aanleggen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij horen graag wat uw wensen zijn en kijken samen met u wat de mogelijkheden zijn voor een eerste indicatie van de verwachte werkzaamheden en kosten. Daarna komen we graag op locatie voor het maken van een gedetailleerde offerte.

dakterras-traject

© Copyright - De Dakterrassenfabriek